städande mamma och förhäxat

God morgon på er! 
I dag vaknade jag av att min kära mamma började städa i mitt rum, hon gör verkligen allt för att få mig att komma upp. Så jag gick upp efter ett tag och satte på tv:n. Jag känner verkligen inte för att plugga idag, så jag får försöka tvinga mamma att hjälpa mig med uppgifterna, jag vet i o för sig knappt vad jag ska göra för jag va ju inte i skolan den dagen när vi gick runt och frågade alla lärare vad vi behövde göra. 

Jag har så intressanta inlägg måste jag säga, men grejen är den att jag orkar inte skriva för inget intressant händer i mitt liv. puss så länge

Godkväll

Hejhej!
nu sitter jag och myser med min mamma, vi ska tjocka oss med choklad och se på os. Tyvärr är det försenat för att det är dåligt väder i vancouver.

Idag har jag mest tagit det lugnt, anki drog vid nio sen träffade jag henne vid 12 igen och köpte tobak och hylsor. Känner mig lite ekonomisk (även om rökning dödar o bla bla). Tog en fika på coffee house och det kändes som att jag fortfarande inte var riktigt vaken. Sen följde jag med Tobias och köpte en t-shirt och en hoodie. Han är mys min kära bästa vän, likadant med min älskade anka anki!

Nej nu ska jag sätta mig i soffan, skriver mer i morgon. puss

Tävling, Fokis outfit

Tävlar i Foki's outfit, som kommer ifrån Kii.se.

photo

anki
jag

Sega tisdag

Hellu!
Idag vaknade jag väldigt tidigt, lite små sur osv så jag flyttade mig till soffan. Jag lovar den soffan gör susen för min skadade rygg. Gick upp vid tio när mamma kom ut, började städa rummet o få tillbaka alla sladdar på rätt plats. Sen drog jag till coffee för att fika, Min mamma är snäll hon gav mig några cigg så jag kan köpa tobak i morgon. ska bli skönt att rulla eget så man alltid har cigg.

Provade ett par skor idag som kommer bli as snygga till sommaren, fan att din sko ska ha så dyra skor. Jag menar jag är ju bara en fattig student. Jag funderar på att höra av mig till blogg.se och fråga om man kan flytta över inlägg från gamla bloggar till den här, eftersom jag bytt några gånger hehe.

Jag blir lite ledsen, för mitt nördspel, vampire wars fungerar inte som jag vill. min dator verkar inte gilla facebook. Kanske är menat att jag ska plugga, men nej jag tänker inte plugga. Nu har jag inget mer att säga, anki is on her way så jag tänker fortsätta bråka med facebook.

Mer bloggdesigner

Har gjort en till bloggdesign, till frugan Elin. 


Elin Sundell

Felicia Carlen

Hiss & Diss

hiss
  • Lov! Ja äntligen är det lov, det känns så skönt att kunna gå upp när man vill, göra vad man vill osv. Sen är det så bra för efter lovet går vi tisdag - fredag sen är det praktik i två veckor, efter det så går jag i skolan två veckor innan det är påsklov. Känns helt plötsligt så enkelt att gå i skolan. Jag måste i o för sig jobba ikapp på lovet men det löser sig nog. Jag älskar lov!

idag finns det inget att dissa.

Bloggdesigner

Jag har varit lite snäll dom två senaste dagarna så jag har gjort två bloggdesigner. En till johanna o en till Amanda, Kommer fortsätta ge ut gratis till dom jag känner till den 1 mars, och jag kommer börja ta betalt för att göra bloggdesigner till andra som jag inte känner. 50:- per bloggdesign.



Amanda Roth

Johanna Nilsson

Tävlar hos kenza

Kenza har en tävling i sammarbete med telia där man kan vinna en HP Compaq Mini 311c och ett mobilt bredband från Telia.
Motivering till varför just jag ska vinna:
Jag behöver en ny dator, och helst en mindre för den enda datorn jag har som är bra är min skoldator som jag bara har i skolan för att jag aldrig orkar ta hem den eftersom jag kommer hem klockan 10 på kvällen är det ansträngande att springa omkring med en stor datorväska. Min egna dator fungerar knappt och är väldigt gammal. Skulle behöva en ny dator och ett eget mobilt internet så jag kan blogga oftare. Och jag reser ju ganska mycket. Hatar att åka tåg utan internet.
Svar på frågan: Det är 3300 surfzoner i sverige och 25 000 utomlands.

Dagens Låt

Shinedown - Call me

Wrap me in a bolt of lightning
Send me on my way still smiling
Maybe that's the way I should go,
Straight into the mouth of the unknown
I left the spare key on the table
Never really thought I'd be able to say
I merely visit on the weekends
I lost my whole life and a dear friend

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I finally put it all together,
But nothing really lasts forever
I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time
I kept my whole life in suitcase,
Never really stayed in one place
Maybe that's the way it should be,
You know I live my life like a gypsy

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I'll always keep you inside, you healed my
Heart and my life... And you know I try.

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way
So, I'll be on my way
So, I'll be on my way



Hiss & Diss

hiss

  •  Vänner: Dom få som lyser upp mitt liv om dagarna. Som alltid finns där och som gör mig lycklig. Glad att jag har er, ni förtjänar all lycka för ni är verkligen bäst. Tack för allt ni ger mig, och för att ni finns. Jag hoppas jag är likadan tillbaka. Älskar er ! 


  • Min far: Finns ingen värre människa än han, han är seriöst sämst på att argumentera, höra av sig och tala sanning. Fattar inte hur han orkar fortsätta ljuga för precis allt och alla. Att han får brudar efter brudar förvånar mig. För vad ska han berätta om sitt förflutna? Det är ju inte direkt så han kör sanningen för den är ju ingen höjdare. "aa tja jag heter janne, jag har suttit inne två gånger. En gång för mordbrand för att min flickvän lämnade mig och en gång för mord & våldtäktsförsök. Jag har ingen relation med min dotter, för hon har insett att jag ljuger. Såååå ska vi ses ikväll bruttan?" nej inte direkt. Han kan dra åt helvete rent ut sagt för nu är jag trött på han, hur han beter sig osv! aldrig visat intresse kommer aldrig göra !

Wish you could realize you hurting me

Detta är ett lösenordsskyddat inlägg. För att komma åt det så skriv in namn och lösenord.
har du det inte kan du alltid fråga men alla får det inte.
Klicka här för att komma till inlägget.

Skolan

Sitter i skolan, Det är ju inte det roligaste. Har precis skrivit klart min recension eller ja jag har kommit halvvägs men i vilket fall som helst så jobbar jag faktiskt lite. Känner att jag måste komma ifatt nu. Fick tillbaka min krönika från min svenska lärare idag. Hon tyckte den var bra och att jag hade gått på stilmissar riktigt ordentligt. Kanske är det som behövs.

Sen fick jag reda på något riktigt skrämmande, Mode för män hösten 2010 innebär tydligen mjukisbyxor och kavaj ?! Hur kan det vara mode att gå omkring med mjukisbyxor och kavaj. Jag menar, Kavaj har man till snyggt eller till jobbet om man nu är en kontorsnisse, och mjukisbyxor har man hemma, efter träningen och kanske en söndag efter fest. Men att matcha tillsammans? Nej, nej nej ! FEL! Kan ni tänka er att killar kommer gå o se ut som att dom inte kan bestämma sig om dom ska till jobbet eller om dom ska hem och mysa med frugan?
Nu har jag gjort tillräckligt för idag känner jag. Ska röra mig mot matsalen. äta något, undrar vad jag får eftersom jag inte äter fisk och det är äcklig fiskgratäng i skolan. Sen ska jag skynda mig för att möta kim och åka till stallet. Ska rida på Dogge, den otroligt söta men korkade åsnan. Hoppas att det går bra. Kommer nog ha skapligt mycket träningsvärk i morgon eftersom jag inte ridit på hur länge som helst hihi.


Sen ska jag träffa Felicia och kolla på lägenhet med henne, jag vill också flytta. Skulle vara skönt att bo själv, ha fritid och ett eget liv men det skulle väl bli långtråkigt till slut.
Kanske uppdaterar mer sen, puss

Hiss & Diss

hiss
  • Att vi slipper Bergatrollet, Dom är lediga idag för att läraren är i Thailand. Så sjukt skönt att slippa dom i skolan för dom är alltid så jobbiga och höggljuda. Sen är dom inte särskilt smarta heller (endel i alla fall). För Teddy och Brian kom till skolan och visste inte att dom var lediga. Sjukt skönt att slippa massa liv på rasterna.

  • Skolmaten Den är aldrig god, inte ens halvgod. Maten är halvklar och smakar konsitgt. Kycklingen ser inte ut som kyckling. Köttbullarna smakar kattmat. Det är alltid potatis som smakar vatten. Tycker inte att skolmaten är något att hissa direkt. Äter hellre kattmat än maten i skolan.

Tisdag!

God morgon kära bloggläsare!
Nu ska jag röra mig mot idrotten, inte för att jag ska vara med men kan ju ändå gå dit.
Skriver mer sen puss.

Dagens hiss och diss

hiss

  • Mattias: Min älskling, Han är värd att bli hissad idag! Han finns alltid där, är så sjukt gullig och omtänksam. Glad jag har honom. Hihi min bby <3 

  • Attentionwhores: Dom klagar på allt, det är så synd om dom för att dom inte har råd med konsertbiljett, biobiljett och tror att dom ska bli bjudna på allt. Att dom har hundra killar/tjejer i huvudet samtidigt höjer ju inte deras status för mig i alla fall. Nej bort med attentionwhores, Dom är löjliga och riktigt pain in the ass !

Alla hjärtans dag överskattat

God morgon!
vaknade för inte så länge sen. Igår var jag med min kära neger och anki. Vi bestämde oss för att leta fest, Och danne krull bjöd med oss på en fest i navestad men anki skulle ut på krogen så jag och kim drog med sejdo och alexandra istället. Gjorde en konstig häxblandning som jag, Sejdo och alexandra delade på.

Festen var nice och det var bra folk där. Drog därifrån vid halv ett för jag kom på att sejdo hade min plånbok i sin väska. Hann med ett bussen med alla från festen. Lyckades få till 30 kr så jag köpte två cheese och gav en till tony. Cheese är ju lätt den godaste fyllematen. Drog med 20 i 2 spånkan till min älskling. Somnade nog ganska fort igår.

Det jag ville komma till är att idag är det alla hjärtans dag. En dag "för alla hjärtan". Men det känns lite meningslöst egentligen. Jag har aldrig tyckt om alla hjärtans dag och tycker den är överskattad. Visst den dagen är ju gullig om man har nån att fira den med, vilket jag har och är glad över. Men samtidigt känns den dagen så fruktansvärt överskattad, liksom vad ska man göra då? gå på bio, mysa osv. Kan man väll göra vilken dag som helst eller ?
Nej jag kommer nog aldrig tycka om alla hjärtans dag.


Sega lördag

Lördagar är nice egentligen, den enda fagen på veckan som man är ledig och kan lägga sig precis när man vill. Men det är inte kul med lördagar om man inte har pengar att göra nånting eller festa. Sitter med anki och försöker komma på nått att göra. Verkar dött med fester. Med tanke på att allt man kan göra denna årstid är att festa eller sitta hemma o stirra in i väggen.
Hittar vi inget blir det väll att dra till älskling eller sitta hemma med familjen och glo på melodifestivalen. För det tycker jag om menar jag, eller inte. Melodifestivalen var bättre när jag var liten. Jag är inte som mamma som älskar melodifestivalen.
Jag har fortfarande ont i kroppen sen igår. Halvt värt typ. Nej nu ska jag och anki fixa oss. Puss

Långt, långt bort.

Det blev Joakim Thåström igår i alla fall! Mamma lyckades fixa en biljett till Mattias också. Så vi drog till Linköping med 16.18 tåget. Som sen blev försenat för vi hade ett tåg framför. När vi väl kom till linköping tog vi 1an till något bad och frågade sen folk på vägen om vart vi skulle.
Stod o köade i 40 minuter, as kallt och vi hade ingen känsel kvar i fötterna. Vi tog smala jackor som ser ut som tröjor för att slippa betala garderob men vakterna va pms griniga så vi fick hänga av oss ändå. Köpte en tröja innan konserten för att slippa stå i kö till det sen.
Förbandet var väll bra, försenade bara. När thåström själv kom in så grät jag en skvätt! Han körde alla låtar från skivan kärlek är för dom. sen körde han till slut mina två favoriter, Fan,fan,fan och du ska va president.
Konserten var as nice förutom att jag var illamående av dunket från basen så spyan satt i halsen. I mellanåt stod jag nästintill död och blundade men när han började med du ska va president blev jag piggare.
Världens bästa Joakim Thåström!
wtd
Jag fick ju då inte ha med min systemkamera, så jag tog mammas kamera som är omöjlig med inställningar så bilderna blev inget bra. Ser ut som att allt är svartvitt men egentligen har han rött ljus i ansiktet från en spotlight. Ska fan anmäla mig som journalist nästa år.
Nu blire fika, puss så länge

I smoke my cigarette with style

Jag funderar fortfarande på om jag ska gå på thåström eller inte. Jag har ingen att gå med så mamma kollar upp om det fortfarande finns biljetter kvar för då kommer mattias följa med, men han vet ingenting än hihi. Jag vill verkligen inte gå själv för det känns så lame att stå där ensam som ett utstött emo. Visserligen är joakim thåström världens bästa man och egenligen spelar det ingen roll men nu är det så att jag inte klarar av att vara ensam i stor folk grupp för länge. Ska se om min mamma kan trolla. Annars får jag försöka sälja min biljett. Jag älskar joakim thåström, hoppas att hon kan fixa med mattias. Annars brinner dom 400 inne.

Hissar & Dissar

Kommer börja med dagens hiss och diss ! Ska försöka köra det varje dag.
hiss
  • Joakim Thåström: Mannen är klockren och håller igång fortfarande efter 30 år i rampljuset. Han är mannen med det stora M:et på scenen.
  • Min mamma: Hon förstår mig bättre än någonsin och finns alltid där. Hon är underbar och betyder mest för mig. Bättre mamma får man leta efter!
  • Neger: Min kära Kim - neger. Hon finns alltid där för mig och har vi inget att göra så kommer vi alltid på något. Älskar att hon alltid gör mig glad och att jag inte kan bli arg på henne hur mycket jag än försöker. Loveu!
  • Sova: Ja! Jag älskar att sova, finns inget bättre än att sova när man är riktigt trött!

  • Skolan: Jag är sjukt skoltrött, vilket inte är riktigt okej. Jag trivs inte alls i skolan och skulle hellre gå någon annanstans. Men vem tycker om skolan egentligen?
  • Att gå ensam på thåström konserten. meningen säger väll allt.
  • Fula punkare: Finns det något fulare än Wannabee punkare som är värre än hippies? Dom tror att punken fortfarande finns och springer runt med sina snea tuppkammar och nitar överallt. Dom ser värre ut än uteliggarna gör. Nej Stilmiss & DISS på dom!
  • Vädret: Snön ligger fan fortfarande kvar, hur länge ska vi ha istid egentligen? Nej snön är äckligt kladdig och man slår ju ihjäl sig bara man går ut. Och jag vill kunna börja gå med klänning/kjol och stilettklackar. Ge mig sommar !

Ny blogg

Har bytt ifrån Denna till den här. Kommer försöka vara seriös på den här bloggen.
Hoppas ni fortsätter läsa ;))

Puss

RSS 2.0